Ajuntament de Catí
opcions Op1 Op2 Op3 Op4 Op5 Op6 Op7 Op8 Op9 Op10 Op11

 

 

Portmader ha assenyalitzat amb informació cultural els municipis dels Ports i del Maestrat.

L'associació per al Desenvolupament Integral dels Ports-Maestrat (Portmader) ha assenyalitzat amb informació turística interpretativa tots els municipis establerts en l'àmbit territorial de les comarques dels Ports i del Maestrat. Entre els pobles que s'han assenyalitzat figura el nostre poble de Catí, incloent la pedania de l'Avellà.

 En conjunt són 305 el número total de senyals i cartells d'informació turística, que están distribuïts de forma equitativa en funció del número d'habitants de cada població i, tenint en compte les diferents pedanies que existeixen en algún municipi. El projecte ha estat financiat amb fons provinents de la Iniciativa Comunitària Leader + i ha comptat amb un pressupost total de 216.000 €.

El Pla Estratègic de Turisme de la Comarca dels Ports/Maestrat  precisava d'un sistema uniforme de cartells i senyals d'informació capaces d'oferir una informació turística ordenada a visitants i residents.  La iniciativa vol donar a conéixer els principals recursos històrico-artístics de cada localitat, conjuntament amb l' oferta de serveis i rutes turístiques.

La senyalització turística posada en marxa en Els Ports i Maestrat combina un disseny expositiu atractiu, amb una solidesa evident, que garantitza el manteniment malgrat  les dures condicions climatològiques de la zona i consta de cartells biposte, amb informació de l'oferta turística general de cada municipi, cartells monoposte, amb la descripció dels principals recursos turístics, cartells a pared, que valoritzen alguns recursos turístics monumentals i senyals direccionals, que serveixen per a orientar la mobilitat turística en el casc urbà.

En el nostre poble de Catí van acabar de col·locar-se estes senyalitzacions el dimarts, dia 29 de juliol.

   PANELLS D'INFORMACIÓ CULTURAL EN CATÍ

(Pots ampliar  els panells per llegir el text prement en cadascun)

 

 

 

 

 

Web confeccionada per Joaquim Carbó Miralles, cronista oficial de la vila de Catí  

Última actualizació: 20 de novembre de 2011