WEB 2015

PASSAR A L'ANY 2014

Pulsa para ampliar

 

Pulsar per ampliar la felicitació

 

CONCERT DE NADAL

Pulsa per ampliar

El dissabte, 26 de desembre de 2015, dia de Nadalet, la Unió Musical Catinenca i el Conjunt Instrumental de Música "Arsenio Sales" han oferit al Centre Recreatiu un concert de Nadal que han conclós amb unes nadales pròpies de les festes actuals.

 

RESULTATS EN CATÍ

CONGRÉS

Pulsa en la gràfica per ampliar

 

CONCERT DE NADAL

Tradicional concert de Nadal del Cor de Cati Verge de Ĺ Avellá.  El dia 20 de desembre a les 19 h a l'esglèsia parroquial Nª Sª de 'Assumpció, la coral va oferir un concert de nadales variades amb gran afluéncia de públic.

 

 

 

INAUGURACIÓ NOU LOCAL DE LA LLAR DE JUBILATS

El president de la Diputació de Castelló, Luis Moliner, l'Alcalde de Catí, Pablo Roig i el mossen de la parròquia fent entrega als jubilats del nou local de la llar de jubilats situat a les antigues escoles.
 
 

Inauguració nova llar dels jubilats a l'antic pati de les escoles (11-11-2015)

 

 

Rally Sant Martí

 

Cartell de Sant Martí 2015

 

 

MARIO BONAVISTA DOMINGO GUANYANYADOR ABSOLUT DE LA CURSA DE MUNTANYA DE CATÍ

El corredor de l'Anglesola i del Club Mur i Castell- Tuga guanya per tercer any consecutiu la 8ª Cursa per muntanya de Catí amb un temps de 1h 42 min 30 seg.  Fou acompanyat en el podi per Albert Ferrer Camañes (01:44:20) del Club Maestrazgo- Canyero`s Bar i Pere Aurell Bove (01:46:17).

 

 

 

 

NOVA EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA DE CATÍ

El 13 de setembre una nova edició de la Cursa per Muntanya Premi Aigua de l'Avellà

Després de set edicions, el pròxim 13 de setembre, més de 500 corredors i 100 voluntaris gaudiran de l'esport i la muntanya pels voltants de Catí.

Després de set edicions, Catí acull un any més una prova de la Lliga Castelló Nord. Més de 500 corredors i 100 voluntaris es donen cita en este poble de l’interior de la Província de Castelló per tal de gaudir de l’esport i la muntanya.

A l'igualque en l’edició anterior la cursa constarà de dos recorreguts: una marxa no competitiva de 10 Km i la cursa competitiva de 21 Km. Pel que fa a la marxa competitiva, tindrà un recorregut de 21 Km amb un desnivell de 1.100 metres positius. Els corredors hauran de pujar fins al Tossal de la Nevera (1.286m) passant pel Mas de la Serrà, la Canaleta, la Font de la Massà o el Balneari de l’Avellà. En l’edició anterior, el guanyador absolut, Mario Bonavista, va aconseguir finalitzar-a amb un temps de 1h 44 min 25seg.

A l'igual que l’any passat, la cursa comptarà amb un recorregut més curt per tal de fer-la accessible a tots els públics.Esterecorregut tindrà un total de 10 Km amb un desnivell de 450 metres positius en els quals els participants hauran de pujar fins la Selleta per a baixar per la Font de la Massà fins arribar al poble.


Les inscripcions es poden fer a www.tdpevents.es per 14 Euros

 

DIADA DE LA MAREDEDEU DE L'AVELLÀ

ÀLBUM DE FOTOS DE LA DIADADIA 8 DE SETEMBRE: Dia de la Marededeu

Finalment el temps meteorològic va acompayar permetent ealitzar-se un dinar al mateix Balneari organitzat per l'ajuntament del poble.

Van participar unes 300 persones

A LES 17:00 H. va actuar la Rondalla de Vilar de Canes acompanyada per nombroses parelles de dança.

La Confraria de la Maredéu va obsequiar a tots els presents amb coc ràpid, d'amela i de poma.

Hi va haver servei gratuït d'autobús de pujada i baixada del Balneari al poble.

 

 

ÀLBUM DE FOTOS DE LES FESTES 2015

PROGRAMA FESTES MAJORS 2015

TRES EXPOSICIONS AL POBLE

 Una nova exposició sobre la llana i els peraires està oberta al poble a la Casa de la Vila on també es troba una altra exposició sobre els peirons i la que sobre el futbol es va montant al poliesportiu i que a festes s'exposarà també a la Casa de la Vila.

També en este mateix lloc, a la planta baixa està montat el servei d'informació de turisme.

 

 

INCENDI A LA VENTA DE L'AIRE

 

L'incendi es va produir el dia 13 de juliol pel matí al costat mateix de la carretera comarcal a uns 200 m de l'empalme de la Venta de l'Aire, davant mateix del Mas de Jovaní. Fou tallada la carretera temporalment.

La causa de l'incendi seria probablement la d'una cigarreta llançada des d'un vehicle. L'incendi afectà a una reduïda àrea de matorral.

 

 

TROBADA DE RONDES

 

El ple designa les competències per als pròxims quatre anys

 

Després del ple celebrat el dia 1 de Juliol, els regidors de l'Ajuntament de Catí ja tenen designades les competències corresponents per als pròxims quatre anys

Les competències són les segúents:

Pablo Roig - Alcalde
Pablo Sales - Hisenda, obres públiques i l'Avellà
Francisca Dualde - Serveis municipals, manteniment i urbanisme
Adrià Puig - Turisme, dinamització local, festes i entitats locals
Lorena Adell - Serveis socials i promoció d'activitats

Abel Tena - Terme municipal, camins, agricultura i ramaderia.

 

 

Exposició sobre la història del CD Catí:

El CD Catí exposarà part de la seua història amb motiu de la 40 edició del Trofeu de l’Avellà

Durant els partits de la XL edició del Trofeu de l’Avellà s’exposarà al Santa Anna una mostra de camisetes i fotografies per recordar la història del club.

 

L’any en què es celebra el quaranta aniversari dels inicis del Trofeu de l’Avellà, la junta directiva del CD Catí organitzarà una exposició per recordar la història del club i els inicis d’aquesta competició estiuenca.

 

 

 El CD Catí, actualment en la Primera Regional de la Comunitat Valenciana, troba els seus inicis després de la Guerra Civil quan un grup de catinencs s’ajuntava al “Camp de Martinet” per practicar aquest esport. Després d’uns anys de temps mort, l’any 1953 torna a començar l’activitat al mateix camp fins a l’any 1973 quan s’inaugura l’actual “Camp de Santa Anna”.

 Dos anys després de la inauguració de l’actual terreny de joc trobem l’inici ininterromput del Trofeu de l’Avellà. Campionat que durant aquests quaranta anys d’existència ha enfrontat al CD Catí amb equips de les diferents categories.

 En aquesta edició, el CD Catí s’enfrontarà CD Vinromà, CE Cinctorrà, UD Benassal i CD Els Ibarsos i l’exposició estarà present durant tots els partits al Santa Anna. Una vegada finalitzat el campionat es traslladarà a La Llotja on estarà durant totes les festes d'Agost.

 La directiva fa una crida a tots els veïns, jugadors i exjugadors per recollir una major mostra de la història del club i poder així mantenir viu el passat d’aquest club de l’Alt Maestrat.

 

EXPOSICIÓ 40 ANYS DE FUTBOL

 

X Trobada de Rondes Tradicionals
Catí 11 de Juliol
El pròxim dissabte 11 de Juliol es celebrarà a Catí la X Trobada de Rondes Tradicionals.

 

Els que vulguen disfrutar de la musica de ronda podran participar a les 12 h al taller de ball i/o al sopar de pa i porta. Els interessats es poden inscriure al mateix Ajuntament (tel. 964 409081).

 

L'exposició "Els Peirons" arriba a Catí

 

 

Aquesta exposició itinerant estarà a Catí fins al 12 de Juliol.

L'exposició que va estar fa uns dies a la localitat veïna de Castellfort, i que viatja pel nord de la Província de Castelló, es podrà visitar des de el dissabte 20 de juny fins el 12 de juliol a Catí. Els peirons s'exposaran a l'edifici de la Llotja, localitzat davant de l'ajuntament de Catí.  

L'horari serà el següent, de matí de 10,30 fins les 13,30 hores i de vesprada des de les 15,30 fins les 18,30 hores.

 

'España Directo' grava un reportatge en Catí
 

Ahir dia 18 de juny vam assistir a la gravació en directe del programa de la RTVE 'España Directo'. Va ser una jornada interessant per a promocionar el nostre municipi.

Els veïns de Catí es van implicar per a donar a conèixer aquells oficis que es realitzaven antigament. 'El hombre del puchero' va poder comprovar com es fan de forma artesanal els formatges de Catí, les llonganisses, l'esquilada de la llana de les ovelles o el llavat de la roba en els safaretjos municipals. Per a finalitzar la gravació també es va mostrar l'elaboració de plats típics com l'olleta catinenca.

 

 

Avui 13 de Juny a les 10.30, s'ha celebrat al saló de plens del ajuntament de Catí, el ple de constitució de la nova corporació municipal resultant de les passades eleccions del 24 de maig i la elecció del nou alcalde.
Tal i com estava previst, per un resultat de 6 vots a 1, ha eixit guanyador i per tant anomenat alcalde, Pablo Roig Ferrando.

 

 

Pablo Roig, immediatament després de ser elegit alcalde de Catí per als pròxims quatre anys, visiblement emocionat, ha fet un breu discurs en el que ha agraït a la gent que ha fet possible la seua elecció al temps que ha dit que governaran per a tots els veïns del poble. Ha acabat el parlament dient que es mostra obert a que els veïns li diguen aquelles coses que no funcionen o les que pensen que es podrien fer d'un altra manera.

 

 

El nou equip que governarà el poble dels pròxims quatre anys. Sense cap dubte, la corporació mes jove que es recorda al poble. De dreta a esquerra: Adrià Puig, Paquita Dualde, Pablo Sales, Pablo Roig, Abel Tena, Lorena Adell pel Partit Popular, i Francisco Javier Monfort pel PSOE.

 

 

 

 

Homenatge a Pere- Enric

 

El Maestrat segueix recordant a Pere Enric Barreda. El dia 13 de juny Catí va organitzar un homenatge.

 

 

La figura de Pere Enric Barreda, mort en 2014, i fins a aquesta data cronista oficial d'Ares i Benassal se segueix recordant a la comarca del Maestrat. L'associació cultural Tossal de la Nevera, de Catí, va organitzar el passat dia 13 de juny, una jornada d'homenatge a la Casa de la Vila.

A més de l'acte es va inaugurar una exposició dedicada a la seva figura que estarà oberta fins al pròxim 12 de juliol.

En l'homenatge van col·laborarar diferents entitats del municipi i la comarca com Maestrat Viu, l'Ajuntament de Catí, l'Ajuntament de Benassal, la Fundació Carles Salvador, el grup de Teatre Peraires de Comèdia, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Centre d'Estudis del Maestrat, la Unió musical Catinenca i el Cor- Verge l'Avellà de la població.

AMPLIAR L'HOMENATGE EN WEB DE L'AJUNTAMENT

 http://cati.es/ca/pagina-noticia/homenatge-pere-enric

 

ELECCIONS MUNICIPALS CATÍ 2015

24 DE MAIG

RESULTATS ELECCIONS MUNICIPALS

 

VOTANTS:  519 % VOTANTS:  82,51
ABSTENCIÓ: 110 % ABSTENCIÓ: 17,49
VOTS PP:  404 % VOTS PP:   82,79
VOTS PSOE: 75 % VOTS PSOE:  15,37
VOTS EN BLANC:  9 % VOTS EN BLANC: 1,87
VOTS NULS:  31 % VOTS NULOS:  5,97

 

 

 

REGIDORS DEL PP DEL NOU AJUNTAMENT

REGIDORS DEL PSOE DEL NOU AJUNTAMENT

1.- PABLO ROIG FERRANDO

2.-  PABLO SALES QUEROL

3.- FRANCISCA DUALDE GUEROLA

4.- ADRIÀ PUIG PITARCH

5.- LORENA ADELL ROCA

6.- ABEL TENA ROCA

1.- FRANCISCO JAVIER MONFORT COBOS

 

 

 

ELECCIONS AUTONÒMIQUES 2015

 

 

 

AMPLIAR LES ELECCIONS MUNICIPALS I

AUTONÒMIQUES 201

(PULSAR EN TEXT)

 

ROMERIA SANT PERE 2015

Catí, tresor del Maestrat

 

 

Pablo Roig Ferrando proper candidat a l'alcaldia de Catí

 

Pablo Roig Ferrando, actual diputat provincial, serà el proper candidat del PP per  a l'alcaldia de Catí. La decisió es va prendre després d'una assemblea del partit en la que l'actual alcalde de Catí, Manuel Puig Puig, va comunicar la seua decisió de no presentar-se com a candidat per a les properes eleccions municipals del dia 24 de maig de 2015.

 

CANDIDATURA NÚM. 1: PARTIT POPULAR (PP)

CANDIDATURA NÚM. 2 : PARTIDO SOCIALISTA OBRERO ESPAÑOL (PSOE)

 

1.- PABLO ROIG FERRANDO

2.-  PABLO SALES QUEROL

3.- FRANCISCA DUALDE GUEROLA

4.- ADRIÀ PUIG PITARCH

5.- LORENA ADELL ROCA

6.- ABEL TENA ROCA

7.- CARLOS MONTAÑÉS ADELL

SUPLENT 1.- ISMAEL SALES GÓMEZ

SUPLENT 2.- VICENTE ADELL SEGURA

SUPLENT 3.- ELADIO VÁQUER GARCÍA

SUPLENT 4.- FRANCISCO ROCA SALES

1.- FRANCISCO JAVIER MONFORT COBOS

2.- NADIA TAHER RUBIO

3.- NURIA DIAGO CRUCES

4.- VICENTA DOLORES FERRERES BURGUETE

5.- ENCARNACIÓN TENA BLASCO

6.- MARIA ÁNGELES BESALDUCH ARTIGA 

 

CELEBRACIONS MÓBILS DE 2015

 

- Dimecres de Cendra: 18 de febrer

- Diumenge de Rams: 29 de març

- Dijous Sant: 2 d'abril

-Divendres Sant:  3 d'abril

-Diumenge de Pasqua de  Resurrecció:     5 d'abril

- Dilluns de Romeria a L'Avellà: 6 d'abril

- Sant Vicent Ferrer: 13 d'abril

- 1er dia de la Romeria de Catí a Sant Pere de Castellfort: 2 de maig

-2n dia de la Romeria a Sant Pere de Castellfort: 3 de maig

- Comunions: 16 de maig (dissabte)

- Diumenge Ascensió: 17 de maig

- Pasqua de Pentecosta: 24 de maig

- Festivitat del Corpus: 7 de juny

- Cor de Jesús: 14 de juny

 

ÀLBUM CARNESTOLTES 2015

 

 

 

 

ÀLBUM FOTOGRAFIES TRUFA 2015

TRÍPTIC OFICIAL DE LA MOSTRA DE TRUFA

 

Inauguració de la XII Fira de la Trufa de Catí

 

 

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i l'alcalde de Catí, Manuel Puig, han estat els encarregats de posar en marxa la XII Mostra de la Tòfona Negra dels Ports-Maestrat, que se celebra aquest cap de setmana en aquesta localitat d'interior, amb expectatives d'atraure milers de visitants tant per gaudir de la completa programació firal com de les jornades gastronòmiques que se celebren als comerços i restaurants de la comarca. En el seu discurs, Moliner ha posat en valor "el salt qualitatiu" que la província de Castelló ha donat en tubericultura durant els últims anys, amb l'objectiu de consolidar noves oportunitats econòmiques i turístiques per als petits pobles d'interior. "Ha estat un treball constant per part de les administracions i els empresaris que han decidit fer de la tòfona, el que fins fa poc era un fong sense més, la seva manera de vida", ha apuntat el president provincial. En aquest sentit, cal destacar la tasca de promoció i foment de la qualitat que porta exercint la institució provincial des de la primera edició de la fira, i que des de fa poc s'ha potenciat amb la incorporació de la tòfona a la marca 'Castelló Ruta sabor 'i la creació del laboratori de truficultura a Villanueva de Viver, on els productors es poden assessorar, tècnicament i de forma gratuïta, sobre la qualitat dels seus plançons micorizats.

 

 

"Si seguim fent les coses bé - ha continuat Moliner, que ha estat acompanyat pel diputat de la comarca, Pablo Roig, i el de Desenvolupament Rural, Domingo Giner - en deu anys aquesta província pot arribar a duplicar la seva producció tofonera fins arribar a les set tones, incrementant així les dues tones de tòfona silvestre i les altres dues en vivers que produïm. Sens dubte, això indica que anem pel bon camí i la creació de noves empreses i llocs de treball d'aquest sector és una realitat ".

 

100.000 euros d'impacte econòmic

La repercussió econòmica d'aquesta fira i les jornades gastronòmiques prevista per a la comarca és de més de 100.000 euros, tenint en compte el flux de visitants que acudeixen a l'esdeveniment, compren en els comerços i degusten el menú temàtic en algun dels 15 restaurants de l Alt Maestrat participants.

Finalment, Javier Moliner ha recordat que el primer pas és "creure'ns que Castelló és la millor rebost del Mediterrani. Si som capaços de tenir cura de la terra com ens van ensenyar els nostres avis i adaptar-nos a les demandes actuals del mercat, no hi ha ningú ni res que pugui aturar el creixement d'aquesta província ".

Les associacions del poble s'han bolcat en fer paradetes per ofrecerer a tots els visitants el millor del nostre poble. Hauran ponències sobre la tòfona, concursos, exhibicions etc. etc.

A la tarda de dissabte, gran festa. La directiva del CDCatí ha decretat jornada de portes obertes i la gent podrà gaudir al mateix temps de la fira i del partit de futbol que enfronta el Catí i al Benassal, del primer a l'Santa Anna en partit oficial després de més de vint anys. Això serà a les 16.30 hores.

 

Fira monogràfica, exhibicions i concursos diumenge

La jornada de diumenge començarà a les 10:00 hores amb l'obertura del recinte firal i l'exposició d'empreses vinculades al sector de la tòfona. Immediatament després tindrà lloc l'inici de l'exposició i el VII Concurs de Trufes de Gran Mida. A aquest li seguirà el IX Concurs Gastronòmic de la Tòfona Negra dels Ports-Maestrat en què participa l'Escola d'Hoteleria Costa Azahar de Castelló.

A les 12:00 hores tindrà lloc el XI Concurs de Gossos Cercadors de Tòfona, ia les 12:30 hores una exhibició de recerca de tòfones amb un porc vietnamita. A les 13:30 hores se celebrarà una degustació de plats preparats amb 'Tuber Melanosporum' ia les 16:00 hores es procedirà al lliurament de premis dels diferents concursos.

 

 Ver guía completa de actividades en

http://cati.es/sites/default/files/files/trufa-negra-cati-2015-triptic.pdf

 

Assistents al curs de cuina, del dia 9 de febrer, del "Estrella Michelin" Miguel Barrera de Cal Paradís gaudint molt dels seus coneixements en les jornades de formació de la XII Mostra de la Tòfona Negra a Catí

 

 

Avui, 9 de febrer, durant la jornada de formació de la XII Mostra de la Trufa Negra, l'Estrella Michelín, Miguel Barrera Cal Paradis, ha visitat la fàbrica de Formatge de Catí.

 

 

L'alcalde de Catí, Manuel Puig amb els regidors Pablo Roig, Pablo Sales i Carlos Puig, el gerent de la formatgera Miguel Vives i el xef Miguel Barrera.

El Xef Miguel Barrera, del restaurant Cal Paradis de Vall d'Alba, amb una Estrella Michelin, ha visitat avui Formatges de Catí. La població acull aquests dies les Jornades de la Tòfona Negra dels Ports i el Maestrat. Agraïm a Miguel el seu interès per conèixer els productes de la formatgera i també li agraïm que els nostres productes estiguen presents en els seus menús.

 

 

 

ANUNCI

Cal resintonitzar els canals de televisió.

 

 

 L'Ajuntament de Catí comunica a tots els veïns i veïnes que a causa de la nova adaptació de la freqüència dels canals de televisió, i havent-se fet actuacions en el repetidor general del poble , per a veure la televisió ,es tenen que resintonitzar tots els canals.

 

 

FESTA DE SANT ANTONI

Publicata de Sant Antoni 2015 

 

 

FESTA SANT ANTONI 2015

IV Jornades Gastronòmiques de la Tòfona (16 gener-15 març)
 

La Diputació impulsa les IV Jornades Gastronòmiques de la Tòfona del 16 de gener al 15 de març que preveuen superar els mil menús • Un total de 15 restaurants de sis municipis de l'Alt Maestrat participen en aquestes jornades que atreuen un impacte de 100.000 €

 

 

El diputat de Turisme d'Interior, José Pons, ha destacat "l'esforç de tots, tècnics de la Diputació, els ajuntaments i els establiments participants per consolidar aquesta iniciativa que s'està erigint com un dels principals atractius turístics d'aquestes dates per a la comarca . A més, la coincidència durant aquestes dates amb les festes de Sant Antoni complementa una oferta turística excel·lent per conèixer aquests preciosos municipis de l'interior de la província i la seva atractiva oferta turística, cultural i gastronòmica "A més, aquestes quartes jornades neixen amb l'objectiu de seguir millorant les xifres de turistes i d'impacte sobre l'activitat econòmica dels municipis. Un ambiciós objectiu, ja que la passada edició de les Jornades Gastronòmiques de la Tòfona Negra dels Ports-Maestrat van suposar per als establiments participants 1.250 menús addicionals als habituals, un 25% més que en la primera edició. L'impacte de les jornades i de la fira s'estima en unes 3.500 persones als municipis participants, amb un impacte econòmic de més 100.000 euros.

Són 15 els establiments de restauració que ofereixen menús basats en la tòfona amb preus entre els 20 i els 35 €, i que combinen la gastronomia tradicional de la zona amb innovacions basades en l'excel·lent tòfona de la zona.

A més dels deliciosos menús elaborats pels restauradors d'aquests municipis i en els quals la tòfona de Castelló presta tot el seu sabor, els assistents a aquestes jornades gastronòmiques podran adquirir tòfona fresca i productes elaborats amb ella en diferents comerços de les localitats participants.

Tota la informació dels establiments participants, menús i preus de les jornades es poden consultar en el fullet de les jornades en el següent enllaç del web del Patronat Provincial de Turisme.

Fira de la Tòfona a Catí


El cap de setmana del 14 i 15 de febrer també tindrà lloc a Catí la X Mostra de la Tòfona dels Ports- Maestrat amb multitud d'activitats. Allà s'exposaran productes gastronòmics d'aquest preuat fong, es desenvoluparan jornades formatives sobre tubericultura i es realitzaran diverses exhibicions de cerca de tòfona amb gos.

 

 

 

Activitats Gastronòmiques sobre la Trufa en Catí

Del 15 de gener al 15 de març tindran lloc les IV Jornades Gastronòmiques de la trufa. Els dies 14 i 15 de febrer Catí organitzarà la fira de la trufa. Més motius per visitar el Tresor del Maestrat!!! ...

 

 

Ja tenim el cuiner per a la Jornada Gastronòmica del dia 9 de febrer.

Miguel Barrera del restaurant en Estrella Michelin Cal Paradís, serà l'encarregat d'impartir la Jornada Gastronòmica de la Trufa a Catí.

 

 

Nit de Reixos

Com és tradició, la nit de Reis, sobre les 19:00h, a les cases on viuen xiquets menuts s'encén una argilaga per a que els Reis Mags sabien on tenen que deixar els regals. Després de la crema de l'argilaga, els Reixos Mags arriben al poble de a Catí on acompanyants per la banda, han visitat l'església i a continuació han repartit els regals als xiquets del poble al Centre Recreatiu.

 

 

 

Concert de Nadal de la Unió Musical Catinenca

 

Tarde intensa al Centre Recreatiu de Catí. A les 19:00h rebuda dels ajudants dels Mags d'Orient on els més menuts de casa han pogut encarregar-los els regals per al pròxim dia de Reixos. I a continuació el poble de Catí ha pogut gaudir d'un magnífic concert de Nadal a càrrec del Conjunt Instrumental de l'Escola de Música "Arsenio Sales" i la Unió Musical Catinenca. (Pulsar per veure el guió del concert)

 

Conjunt Instrumental de l'escola de música "Arsenio Sales"

- The Charloteers ................................................. Mike Hannickel

- Pirates Cave  ...................................................... Mark Williams

- Dragon Dance ..................................................... Michael Story

- Santa Nit  ............................................................ tradicional

Dirigeix: En Paco Roca Pallarés

 

Unió Musical Catinenca

 

- Mª Teresa de la Cruz............................................. Óscar Navarro

- Gigantes y cabezudos........................................... M.F. Caballero

- Pavane .................................................................. Gabriel Fauré

- El Bateo ................................................................. F. Chueca

Dirigeix: En Dani Ibáñez Barreda

 

CALENDARIS CATÍ 2015