Celebració 25é aniversari ascens C. D. Catí a 1a Regional (18-08-2018) (prem en la foto per ampliar)

15 D'AGOST DE 2018

 

FUTBOL A CATÍ!!


-------------------------
Partit veterans Catí-Vinaròs 
5-4, gols de Rivera, Guillermo Adell, Guillermo Adell, Hèctor Roig i Rivera.

Avui ha tornat a rodar el baló al Santa Anna. Quines sensacions!! Vore córrer per allí als Hèctors, al JM 7 (Txema), els Marins (tio i nebot), Marc Adell, Ionut Olteanu, Rivera, V.García.... i tants altres que no cal nomenar perque el veu a la fotografia. 
El partit, amistós, pero vaja sensacions.. L'auloreta de la herba..., impecable per cert, vore córrer per la banda a JM 7 amb el seu estil de sempre.... la cervesseta de la mitja part, el passadís final aplaudint als jugadors... i mil sensacions més que, al menys de moment, no tornarem a veure. Quina llastima!! Bueno, al menys avui hem xalat i hem pogut comprovar que la família futbolística catinenca no està morta ni apagada. està en standby i qualsevol dia se li pot donar altra vegada al play.

 

Con Hector Eixarch SalvadorNico Moliner Beltran, Marc AdellRubén Sanjuan RocaCarlos Puig, Andrés PuigRivera ManGuillermo Adell Beltran,Ionut OlteanuVictor Casado MartíVicente Garcia,Hector Roig FerrandoVicente Garcia Adell y Jose Maria Puig Puig.

 

VETERANS DEL CD CATÍ- 5- VETERANS VINARÒS C.F.- 4

(15 d'agost de 2018)

GOLS:

Rivera (2)- Guillermo (2)- Héctor

 

 

 

 

 

 
             
   

15 D'AGOST DE 2017

XLII Trofeu de l'Avellà - 15 d'agost triangular entre el Vinaròs CF, CD Tírig i CD Els Ibarsos.

   
         
         
   

TEMPORADA 2016-2017

 

 
             
         
   

1ª REGIONAL

I  

 

         
   

FINAL XLI TROFEU L'AVELLÀ DE FUTBOL

CD ELS IBARSOS- 3- CF SANT JORDÍ- 3

EQUIP CAMPIÓ (per penals 5-4): CD ELS IBARSOS

14 penals van ser necessaris per decidir el campió

SORTIDA DELS DOS EQUIPS I TRIO ARBITRAL

 

   En un gran partit molt competit el CD Els Ibarsos s'ha imposat en la final del XLI Trofeu l'Avellà de futbol al CF Sant Jordi en la tanda de penalties per (5-4), després que els 90 minuts del temps reglamentari de joc acabaren amb empat (2-2) i també es mantinguera la igualtat en el marcador després dels 30 minuts de la prórroga (3-3). També l'empat es va mantindre després de llançats els cinc penaltis per equip (3-3) fins que en els quatre darrers penals, en el darrer fallara el Sant Jordi que tiraba els penals primer i encertara els Ibarsos.

   El partit va començar amb domini clar del Sant Jordi que semblava que decantaria clarament la final al seu favor. Malgrat això en el minut 21 en una contra es va avançar en el marcador els Ibarsos però el Sant Jordi en el minut 41 va empatar el partit. En la segona part el domini del Sant Jordi es va traduir amb el 2-1 en el minut 65. Semblava que el Sant Jordi no tindria problemes pero una sèrie de canvis dels dos equips van afavorèixer clarament als Ibarsos que quan el temps reglamentari estava ja complit van aconseguir (min. 90)  empatar el partit forçant la pròrroga i encara va tindre els Ibarsos una ocasió claríssima perdonant el 3-2 en els minuts de descompte. El millor, peró estava encara per vindre.

 

ELS DOS EQUIPS POSANT EN EL CENTRE DEL CAMP

 

   Els dos equips estavan esgotats per l'esforç a que havien estat sotmesos pel dur ritme del partit i la humitat elevada del temps. Fins l'equip arbitral va tindre que retirar-se als vestuaris per a reposar un poc del cansanci.

CD ELS IBARSOS

 

CF SANT JORDI

 

   Va començar una emocionant pròrroga amb un impressionant manifestació de força dels dos equips. El cap anava més ràpid que les cames i les ocasions es repetien en les dos porteries. Podria avançar-se en el marcador qualsevol dels dos equips. Així en el minut 7 de la pròrroga es va avançar novament el Sant Jordi (3-2) però els Ibarsos en el minut 9 va aconseguir l'empat en una emocionant jugada. L'àrbitre va anular un gol als Ibarsos però davant de les seues peticions va consultar al linier de banda. Després d'una llarga conversa va acabant donat per bo el gol i l'empat estava novament servit (3-3).

SORTEIG DE CAMP

   A partir d'ara el marcador ja no es mouria i els dos equips van acabar per donar per bo el marcador preparant-se psicològicment per als penals. Molts jugadors esgotats manifestaven a l'entrenador les seues reticències per anar al punt de penal.

COMENÇAMENT DEL PARTIT

 

  Els penals es van tirar a la porteria nord, on estaven concentrats la majoria dels aficionats. Va començar tirant penals el Sant Jordi que de la sèrie de cinc penals va fallar els dos primers, encertant en els tres restants. Els Ibarsos va començar també fallant, encertant en els dos següents, errant el quart i encertant en el darrer penal de la sèrie. L'empat estava novament servit (3-3). En el penal seguent van marcar els dos equips i seria en el segon (el setè penal) el que decidiria la final en favor dels Ibarsos al fallar primer el penal el Sant Jordi i encertar en el darrer penal Els Ibarsos.

 

   Difícil de trobar en la llarga història del trofeu una eliminatòria tant igualada no tant sols en la final sinó també en les eliminatòries en les que els dos equips es van classificar per a la final amb el mateix resultat (1-1) i el mateix nombre de corners a favor (6).

   Qualsevol dels dos equips mereixia haver quedat campió i com tal cosa no podia ser, un detall, el darrer penal, de catorze llançats, va marcar la diferència. Al desenllaç els dos equips es van felicitar oblidant les tensions anteriors del partit.

   Entrada ja la nit en el Santa Anna es va procedir a l'entrega de trofeus als dos equips finalistes i al patrocinador per l'ajuntament i per l'empresa VIGORAN.

 

L'arbitre de la final, Ali Ezady, de Sant Mateu, acompanyat a les bandes pel jove Nicolàs Adell i per Juan Romero. El capità del Sant Jordi, Enrique Manpel i el de Els Ibarsos, Rubén Domingo.

 

Saque d'honor de Ferràn Beltran en representació de Piensos Vigoran S.L., empresa que ha regalat els 20 balons als tres equips, Catí, Ibarsos i Sant Jordi.

 

Trofeus i premis exposats abans de disputar-se la final.

 

L'ALCALDE, PABLO ROIG, FENT ENTRE DE LA COPA AL CAPITÀ DEL CD IBARSOS

 

CD ELS IBARSOS, CAMPIÓ DEL TROFEU

 

Pablo Sales, regidor del ajuntament de Catí entregue el trofeu de sotscampió al capità del CF Sant Jordi Enrique Manpel.

 

Jose Ramón, de Piensos Vigoran S.L. ha entregat al jugador de C.D. Catí un lot de cinc balons de futbol, a banda de 10 més per al campió i cinc per al sotscampió.

 

CD ELS IBARSOS, CAMPIÓ DEL TROFEU L'AVELLÀ DE FUTBOL

 

 

C.D. CATÍ- 2- R.C. SALSADELLA- 1

CD CATÍ

RC SALSADELLA

BANQUETA CD CATÍ

 

CAPITANS I ÀRBITRE

BANQUETA DEL RC SALSADELLA

 

C.D. CATÍ- 1- C.F. SANT JORDI- 1

(6 corners)

C.D. CATÍ

 

C.F. SANT JORDI

 

CAPITANTS DEL CATÍ I EL SANT JORDI AMB L'ÀRBITRE

 

BANQUETA DEL C.D. CATÍ

 

SORTIDA DELS DOS EQUIPS

 

C.D. CATÍ- 1- C.D. ELS IBARSOS- 1

(6 córners)

 

CD CATÍ

CD ELS IBARSOS

CAPITANS I ÀRBITRE

BANQUETA DEL CD CATÍ

 


I  

 

         
   

El dia 12 de juliol: C.D. Captí - C.D Vinromà (2-3)
L'EQUIP COMENÇA A RODAR DE NOU

C.D. CATÍ- 1- C.F. TÍRIG- 1

PRIMER PARTIT DE LA PRETEMPORADA

EL C.F. TÍRIG HA MERESCUT UN MILLOR RESULTAT

 

(2 corners)- EL CF TÍRIG ELIMINAT DE LA FINAL

 

SORTIDA DEL TÍRIG I DEL CATI

 

ELS EQUIPS SALUDANT ALS AFICCIONATS

 

C.D. CATÍ

 

C.F. TÍRIG

 

I