NOTÍCIES DE CATÍ 2005

 

VUITÈ  ANY DE LA PÀGINA WEB DE CATÍ

1.- HOMENATGE ALS QUATRE ALCALDES DEMOCRÀTICS
2.- RESUM DE BATEIGS, CASAMENTS I DEFUNCIONS
3.- HOMENATGE A ARSENIO SALES
4.- CONCERT DE NADAL I ANY NOU
5.- EL C.D.CATÍ SALVA LA CATEGORIA
6.- RESULTATS DEL REFERÈNDUM A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA
7.- NEVADES AMB TEMPERATURES DE -10 ºC DURANT AQUEST HIVERN
8.- FINANÇAMENT DE LA CUBERTA DEL PABELLÓ POLISPORTIU
9.- DESVIAMENT DE LA CARRETERA DE CATI
10.-CONFIRMACIÓ DE JOVENS EN CATÍ PEL BISBE DE TORTOSA
11.- XXVIIII CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES DE MÚSICA
12.- MOR EN UN ACCIDENT DE TRÀFIC DON. ENRIQUE BOLDÓ
13.- EXPROPIACIÓ DE TERRENYS PER AL DESVIAMENT DE LA CARRETERA
14.- AGRICULTURA PREMIA A FORMATGES DE CATÍ
15.- CATÍ DEDICA UN CARRER AL DR.ENRIQUE BOLDÓ
16.- CATÍ RECLAMA AJUDA PER FINALITZAR LA RESIDÈNCIA
17.- QUESOS DE CATÍ RECOGIÓ EL PRIMER PREMIO AL MEJOR QUESO ECOLÓGICO DE ESPAÑA
18.- OCHO MUNICIPIOS SE UNEN PARA CREAR LA MARCA "AGUAS DE CASTELLÓN"
19.- LA BANDA DE CATÍ PARTICIPA EN LA INAUGURACIÓ DEL PALAU D'ARTS DE VALÈNCIA
20.- SURTEN LES LLACUNES DEL PILAR DESPRÉS DE DOS DIES D'INTENSES PLUGES
21.- UN INCENDIO ARRASA UNA GRANJA AVÍCOLA MATANDO 12.000 POLLOS

 


1.- HOMENATGE ALS QUATRE ALCALDES DEMOCRÀTICS

El salón de plenos del Ayuntamiento de Catí acogió un acto en el que el actual alcalde José Roca García rindió homenaje a sus cuatro antecesores, así como a los funcionarios y a los 36 concejales que han formado parte de las distintas corporaciones municipales desde 1979, con las primeras elecciones democráticas, hasta la fecha.

Eugenio Puig Puig (EPD) fue el primer alcalde democrático, desde el 19 de abril de 1979 hasta el 23 de mayo de 1983, por la UCD. Le sucedió Aurelio Beltrán Sancho (AP) hasta el 30 de junio de 1987; y luego Juan Gozalvo Gómez (AP), hasta el 15 de junio de 1991. Desde entonces hasta la fecha, la máxima autoridad local es Roca (PP), quien tuvo un recuerdo también para quienes fueron alcaldes de 1938 a 1979. A todos ellos, alcaldes y concejales, Roca les entregó un diploma en el que se agradecía la dedicación prestada al pueblo en las distintas legislaturas. 

(VINARÒS NEWS)


2.-RESUM DE BATEIGS, CASAMENTS I DEFUNCIONS 

Com tots els anys després de la missa de Cap d'Any es va facilitar a la parròquia el resum de naixements, casaments i defuncions de l'any 2004.

Indiquem únicament les dades estadístiques:

ANY 2004

Naixements : 9 

Casaments: 2

Defuncions: 11 


3.- HOMENATGE A ARSENIO SALES

Els integrants de l’escola de música i la banda de música “Unió Musical Catinenca” de Catí homenatjaren Arsenio Sales, com a manera d’agrair tot el que ha fet per la música en aquesta població de l’ Alt Maestrat. Aquest catinenc va ser la primera persona que, sense cobrar res, es va dedicar, en el seu temps lliure a ensenyar música als xiquets, per tant, “ quasi tots els membres de la banda actual ens hem introduït en aquest món gràcies a ell” com ha destacat a VINARÒS.NEWS Anna Puig, presidenta de la banda de Catí. Diumenge dia 2 de gener a la tarda van oferir un concert un poc diferent. En primer lloc però van fer un passacarrer per descobrir una placa a l´ escola de música, perquè fins ara es deia Escola de música "Unió Musical Catinenca" i li han canviat el nom i ara es dirà Escola de Música "Arsenio Sales". Seguidament s´oferí el concert amb dues parts ben diferents. La primera serví per homenatjar-lo i la segona fou més informal, en la qual interpretaren un conte musical: Pere i el llop. S´acabà amb un repertori de nadales interpretades juntament amb el conjunt de guitarres local.


4.- CONCERT DE NADAL I ANY NOU

El concert de Nadal i any nou que com hem dit abans ha estat dedicat a Arsenio Sales ha constat de dues parts. La primera a càrrec de la banda juvenil dirigida per En Paco Roca Pallarés i la segona per part de la Unió Musical Catinenca que dirigeix Na Lidón Valer Cabaleiro.

1ª PART BANDA JUVENIL 2ª PART: UNIÓ MUSICAL
 

TIJUANA TRUMPETS ...............Philip Sparke

PEER GYNT SUITE.................... Edvard Grief

I.- La mañana

II. La muerte de Ase

ONE O'CLOCK ROCK..............Ed. Huckeby

NOCHE DE PAZ

 

ATENEO MUSICAL (p.d)............... Mariano Puig

COBRA............................................ Jan Bosveld

PETER AND THE WOLF (Conte Musical)

...................................................Sergei Prokofiev

EL TAMBORILERO (Nadala acompanyada pel grup 

local de guitarrres).

 


5.- A UNA JORNADA DEL FINAL DE LA TEMPORADA L'EQUIP SALVA LA CATEGORIA

El C.D. Catí, en empatar contra la Atzeneta (1-1) ha aconseguit salvar la categoria. L'equip, després dels 30 partits jugats, ha quedat classificat en novena posició amb una puntuació total de 36 punts (10 partits guanyats, 6 empatats i 14 de perduts) i un balanç de 52 gols a favor i 60 gols en contra.

L'Orpesa i l'Alcalà aconsegueixen l'ascens a Regional Preferent. Pel contrari baixen a segona regional el Vinromà, l'Ondense i l'At. Vila.

De Regional Preferent baixen a 1ª Regional els equips del Consbur i Traiguera equips que ja han militat anteriorment en la categoria del C.D. Catí. A més el Morella ascendeix des de 2ª a 1ª Regional i passarà també a integrar el grup del C.D Catí. 

Durant la segona volta l'equip ha aconseguit millorar els resultats de la 1ª volta en que l'equip va arribar a estar a tant sols un punt del descens.

La classificació final ha quedat de la següent forma:

EQUIPS PUNTS
Orpesa 74
Alcalà 70
Benicense 66
Benicàssim B 48
Benlloch 47
Vilafamés 45
Rossell 43
Salsadella 39
Catí 36
Atzeneta 35
Sant Mateu 35
Els Ibarsos 35
Xert 35
Vinromà 31
Ondense 22
At. Vila 10

 


6.- RESULTATS DEL REFERÈNDUM A LA CONSTITUCIÓ EUROPEA

El dia 20 de febrer ha tingut lloc en Catí, a l'igual que en tot l'estat espanyol, el referèndum a la constitució europea amb el següent resultat:

TOTAL VOTANTS: 444 (60,82%)

ABSTENCIÓ: 286 (39,18%)

VOTS VÀLIDS: 440 (99,10%)

VOTS NULS: 4 (0,90%)

VOTS VÀLIDS

SI: 376 (85,45%)

NO: 24 (5,45%)

BLANC: 40 (9,10%)

VOTACIÓ

 REFERÈNDUM 

A CATÍ

INFORMACIÓ ESTATAL http://www.referendum2005.mir.es/


 

FINANÇAMENT DE LA CUBERTA DEL PABELLÓ POLISPORTIU:

Firmado un convenio en la Diputación. La Jana recibirá 30.000 de los 119.954 euros a que asciende el coste de la reforma del campo de fútbol. Culla percibirá 20.000 euros de los 108.182 que costarán las obras de la primera fase de una nave deportiva.  Coves de Vinromà percibirá 18.000 de los 20.000 euros que costarán la pista de motocross. El coste de la cubierta del pabellón deportivo de Catí serán financiados en la cantidad de 11.562 euros.

Foto de Vinaròs News

 

 


HORFI ASESORARÁ A LA DIPUTACIÓN EN LA EXPROPIACIÓN DE LA VARIANTE DE CATÍ

Según se indica en el diario Levante del día 18 de marzo, la Junta de Gobierno de la Diputación de Castelló reunida  en las dependencias de la institución acordó encargar a la empresa Horfi la asistencia técnica y asesoramiento en la redacción del proyecto expropiatorio de los terrenos precisos para acometer la variante de Catí, en la carretera CV-128 . Las  obras cuentan ya con el plan especial y la declaración de impacto ambiental aprobadas y sólo falta la expropiación de los terrenos, tal y como informó el dia 17 de marzo en conferencia de prensa el vicepresidente primero de la diputación, Francisco Martínez.
 

EXPROPIACIÓ DELS TERRENYS10.-CONFIRMACIÓ DE JOVES EN CATÍ PEL BISBE DE TORTOSA

 

 

 

El dia 30 d'abril el bisbe de Tortosa En Xavier Salinas va presidir la confirmació de 17 joves en l'església parroquial de l'Assumpció de Catí

 

 

 

 


11.- XXVIIII CERTAMEN PROVINCIAL DE BANDES DE MÚSICA

El primer dia de maig (diumenge) la banda de música La Unió Musical Catinenca, sota la direcció de Lidón Valer Cabaleiro, va participar en el XXVIII certamen de Bandes de Música que va tindre lloc a la capital de l'Alt Palància (Segorbe).

Brillant l'actuació amb el següent repertori:

1ª obra obligada: Praeludium 04 de José Manuel Morales.

2ª obra lliure: Cobra de Jan Bosveld.

Conjuntament amb la banda de musica de Catí van actuar les bandes de la Font d'En Segures de Benassal,  l'Ateneu Musical Schola Cantorum de la Vall d'Uixò i la banda anfitriona de Sogorb que complia el seu centenari musical.

Preciós l'escenari de l'auditori de Sogorb (Segorbe)

 


12.- MOR EN UN ACCIDENT DE TRÀFIC DON. ENRIQUE BOLDÓ

Don Enrique Boldó García, de 72 anys, famós metge natural de Catí, va morir el dilluns, dia 2 de maig, en un tràgic accident de tràfic.

Viatjava des de Catí a Castelló quan a les 8,30 del dilluns en el quilòmetre 2 de la carretera que uneix Castelló i l'Alcora va sofrir una col·lisió frontal amb un altre vehicle particular i un autobús.

Les exèquies funebres van tindre lloc el dimecres, 4 de maig, a les onze del matí en la parròquia de la Santíssima Trinitat de Castelló concelebrades pel Bisbe de la diòcesi Monsenyor Reig Pla del que era el seu metge particular.

A la vesprada van ser traslladades les seues restes al cementiri del poble de Catí on descansa per exprés desig personal i com a mostra i testimoni de l'amor que Don Enrique sentia pel seu poble d'origen. 

Enrique Boldó era un dels catinencs més il·lustres dels darrer temps i dels més coneguts i afamats no tant sols al poble de Catí sinó en tota la província de Castelló. L'enorme assistència de gent a les exèquies fúnebres així ho demostra. Un dels més prestigiosos metges cirurgians de tota la província  ha  passejat el nom de Catí per tot arreu, mereix per part de l'ajuntament i del poble de Catí algun tipus de reconeixement.

Foto Canal 9  

 


13.- EXPROPIACIÓ DE TERRENYS PER AL DESVIAMENT DE LA CARRETERA:

La Junta de Govern de la Diputació Provincial, en sessió celebrada el dia 14 de juny de 2005, va decidir sotmetre a  informació publica per un període de 15 dies, la relació de finques afectades pel projecte d'obres "Variant de Catí en la carretera CV-128, redactat per COMAYPA S.A. per a que, després d'una comunicació personal a cadascun dels propietaris, els interessats puguen presentar les corresponents reclamacions o per a oposar-se a la necessitat de l'ocupació.

La relació de finques afectades per l'expropiació és de 109 (84.089 m2), quasi totes propietat de veïns de Catí o de descendents directes del poble. Aquesta relació apareix  publicada al diari "Mediterraneo" del dia 23 de juny de 2005.

(VEURE RELACIÓ DE PROPIETARIS)

Per part de la Intervenció Provincial s'ha emés un document RC per un import de 280.000 € (207.321,51 € inicialment) com a consignació pressupostària per a l'inici del  procediment expropiatori. Es calcula que el pagament del metre quadrat als propietaris com a amortització estiga entre 2,5 i 3,4 € (depenent de les característiques del terreny i de la xifra total de consignació pressupostària que estarà compresa entre 207.321,51 i 280.000 €).

El projecte de construcció de la variant de Catí va ser aprovat per la Diputació Provincial el dia 27 d'abril de 2004 i va ser redactat per COMAYPA S.A. i publicat anunci en el DOGV N. 4.777 de 17 de juny de 2004. El Pla Complementari al mateix projecte que inclou el Estudi d'impacte ambiental fou aprovat en data de 2 de febrer de 2005.


14.- AGRICULTURA PREMIA A FORMATGES DE CATÍ

El Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación premió a finales del mes de junio a Quesos de Catí por la elaboración del mejor queso de producción ecológica. Este reconocimiento se enmarca dentro de los galardones Mejores Quesos de España, con los que el Ejecutivo trata de revalorizar este producto.

El objetivo es promocionar el conocimiento de sus características sensoriales, así como estimular al elaborador a mejorar adecuadamente la calidad de sus productos.

El certamen divide a los productores en las categorías: frescos, de pasta blanda, de pasta prensada de oveja, de pasta prensada de vaca, de pasta prensada de cabra, de mezcla de oveja, vaca o cabra, de pasta azul y de producción ecológica.

El jurado encargado de designar a las compañías galardonadas ha estado presidido por la Subdirectora General de Calidad y Promoción Agroalimentaria del MAPA, María Cruz Vega.

Además, han formado parte catadores expertos pertenecientes a los consejos reguladores, centros de enseñanza de tecnología, asociaciones científicas, fabricantes de quesos, restauración, distribución y medios de comunicación.

 

(Mediterraneo, 01-07-2005)

 

"Quesos de Catí" recogió el premio al Mejor Queso Ecológico de España

 

Povet.com
Redacción
24/09/2005

El presidente de la cooperativa Quesos de Catí, Francisco José Portolés Casanova, recogió el jueves, 22 de setiembre,  de manos de la ministra de Agricultura, Elena Espinosa, el premio nacional al mejor queso ecológico de España. El quesó "Pañoleta" de Catí ha sido el vencedor en esta categoría que se inserta dentro del III concurso nacional de Quesos.

Este concurso premia la elaboración de nueve variedades de queso. Una representación de la cooperativa de Catí, que integra a 7 socios ganaderos de Catí, Benlloch y Albocàsser, se desplazó hasta Madrid para recoger el premio. El gerente de Quesos de Catí, Miquel Vives, destacó que "el premio, más allá de reconocer la calidad de la leche del Maestrat y la elaboración del queso supone un impulso decisivo para la cooperativa ya que así podremos llegar a nuevos mercados". El premio posibilita que Quesos de Catí sean incluídos dentro de la promoción de Alimentos de España, que el Ministerio de Agricultura realiza a nivel internacional.

Además, en la entrega de los premios había una nutrida representación de distribuidores y gastrónomos, lo que posibilita la apertura de mercados para la cooperativa de Catí. Del queso ecológico de "Pañoleta" se producen cada año alrededor de 4.000 unidades que se distribuyen en tiendas especializadas, El Corte Inglés y también el mercado alemán, donde el queso está teniendo una excelente aceptación. Además la cooperativa de Catí produce quesos tiernos, requesón, curados, de piel florida, con leche cruda y en formato tronchón. La leche se obtiene de ganados de ovejas y cabras que pastan en l'Alt Maestrat.

Además, recientemente, la empresa ha abierto la tienda Formatges de Morella, en el barrio del Hostal Nou de la ciudad. Esta tienda permite que los visitantes puedan comprobar, en directo, el proceso de elaboración de los quesos. El concurso nacional de quesos premia a los elaborados con pasta blanda de oveja y cabra, los de pasta prensada con leche de vaca, cabra y mezcla, los quesos azules y los ecológicos. El premio a Quesos de Catí supone la primera vez en la que una fábrica valenciana obtiene un galardón en quesos curados. El galardón recibido por la quesera de l'Alt Maestrat se suma al recientemente obtenido en el concurso autonómico de quesos que se celebró en el seno de la feria del queso de cabra de Benassal.


15.- CATÍ DEDICA UN CARRER AL DR.ENRIQUE BOLDÓ

Homenatge Enrique Boldó García

El darrer dia 15 d'agost, festivitat de NTRA. SRA. DE L'ASSUMPCIÓ, després de la missa major va tindre lloc un homenatge al metge En Enrique Boldó García. Van participar els seus familiars, l'ajuntament del poble, el Diputat de Cultura de Castelló Sr. Mulet i tota la gent de la localitat. En aquest emotiu acte van dedicar unes paraules l'alcalde de Catí  i Pilar, la vidua de Enrique Boldó ressaltant l'amor que Enrique sentia pel poble de Catí. Ací va nàixer, ací va voler ser soterrat i va trobar la mort en un viatge que feia des de Catí a Castelló.

Segons assenyala el Sr. Alcalde de Catí,  José Roca García, en la salutació de les festes patronals d'enguany, la Corporació Municipal en sessió celebrada el dia 30 de juliol, per unanimitat, va acordar dedicar un carrer del poble al Dr. Enrique Boldó García, fill il·lustre del poble que va morir el dia 2 de maig de 2005 en tràgic accident de tràfic.

El carrer Llarguer, carrer de naixement del Dr. Enrique Boldó i en el que la seua família té en l'actualitat una casa en propietat, ha passat a nomenar-se a partir del dia de l'homenatge carrer del metge D. Enrique Boldó García..

Merescut homenatge que ha de servir per recordar una gran persona, un gran metge i un dels catinencs més famosos de la nostra història recent.

 


16.- CATÍ RECLAMA AJUDA PER FINALITZAR LA RESIDÈNCIA

TERCERA EDAD

 

Catí reclama ayuda de Bienestar Social para terminar su residencia

El consistorio tiene que hacerse cargo en solitario de la tercera fase de las obras

J. Domingo, Catí- Levante (16-08-05)

El Ayuntamiento de Catí quiere potenciar la creación de una residencia de la Tercera Edad en la localidad. Ya han finalizado las dos primeras fases y sólo resta la tercera fase para su finalización.

El alcalde de Catí, José Roca ha declarado que la administración autonómica «en residencias tan pequeñas ve que será complicado el mantenimiento, es necesario contar con un personal pero si es para atender poca gente».

El ayuntamiento continuará las obras con las subvenciones anuales que pueda obtener a través del Plan Operativo Local y de los Planes Provinciales de Obras y Servicios de la Diputación de Castelló.

Así mismo se tabicará parte de un edificio que albergaba las antiguas escuelas. En la nueva residencia habrá comedor, habitaciones, sala de juegos y gimnasio.

El objetivo de la residencia es atender a las personas que se queden sin familia y no quieran marcharse de la localidad a otra residencia. El inmueble tendrá una capacidad para catorce camas.

El alcalde ha apuntado que «esperemos que el año próximo la conselleria de Bienestar Social nos eche una mano porque sino, las obras pueden durar bastantes años». Al cesar la actividad como colegio, la conselleria revirtió el terreno y las instalaciones al ayuntamiento para que hiciera la residencia.

 


18.- OCHO MUNICIPIOS SE UNEN PARA CREAR LA MARCA DE CALIDAD "AGUAS DE CASTELLÓN"

N. MARTÍNEZ- Mediterraneo-        06-10-2005

Los alcaldes de ocho poblaciones de interior que comercializan agua han dicho a unirse, por encima del signo político, para crear la marca de calidad Aguas de Castellón y así promocionar su consumo en la provincia.

El presidente de la Diputación, Carlos Fabra, expuso  esta idea a las autoridades de Artana, Enrique Vilar (PP); Almedíjar, Angelino Torres (PP); Azuébar, Fabián Molina (PSOE); Xóvar, Teresa Palacios (PSOE); Catí, José Roca (PP); Cortes de Arenoso, Trinidad Bravo (Independiente-PP); Benassal, Rafael Fuentes (PSOE); y el concejal de Bejís, Luis Clemente (PP).

Al respecto, Fabra planteó una campaña destinada a los hoteles, restaurantes, grandes superficies, centros públicos y usuarios de Castellón, "quienes han de concienciarse de que han de consumir agua de la provincia".

PROMOCIÓN : El ente provincial plantea encargar un estudio, que saldría a concurso, sobre las acciones a adoptar. Por ahora, se baraja crear un DVD, la presencia de la marca en eventos que se realicen en la provincia o anuncios de publicidad en televisiones locales, que al mismo tiempo difundan los valores turísticos de los ocho pueblos: parajes, gastronomía y fiestas.

El siguiente paso será convocar otra reunión, antes de final de este mes, y, paralelamente, contactar con asociaciones empresariales de la provincia, como Ashotur, para explicarles la importancia de apostar por el agua de la tierra, "como producto local de calidad".

Actualmente, las aguas de estos ocho municipios se distribuyen en Castellón, Valencia y Barcelona, "dado que por su proximidad genera menos coste". Sin embargo, existen cuotas de mercado, aunque menores, en Andalucía, Madrid, Alicante, Baleares y Canarias. La venta en centros comerciales "se rige por convenios".

 


19.- LA BANDA DE CATÍ HA PARTICIPAT EN LA INAUGURACIÓ DEL PALAU D'ARTS DE VALÈNCIA

Vuit bandes de música de la província castellonenca, entre les quals figura la banda de la Unió Musical Catinenca,  han estat presents en un dels actes centrals de la inauguració del majestuós Palau de les Arts Reina Sofia, de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, el diumenge dia 9 d'octubre, diada de la Comunitat Valenciana. Vint-i-quatre bandes d’arreu de la Comunitat Valenciana, vuit per cada província, han ofert conjuntament un singular concert als jardins del Palau. Les bandes castellonenques han sigut les de Jérica, Borriana, Almassora, Catí, La Vilavella, Betxí, Vinaròs i Soneja. Cada banda ha ocupat un lloc concret dels jardins, prèviament seleccionat i totes juntes han tocat l´obra de Llorens Barber titulada "El jardí de Joanot".

Aquesta obra té una durada de quasi tres quarts d’ hora i hi ha un fragment en el qual s´ha tocat una marxa de processó del mateix autor titulada "Entrada al paraiso" i, mentre s'ha tocat, les bandes han permutat les seues posicions. 

L'arribada de les bandes ha estat a les 17'30, a les 18'00 han estat totes situades al seu lloc i hi hagut una mascletada i a les 18'50-19'00 ha començat l'actuació de les bandes. També han participat grups de percussió i grups de dolçaines i tabals. El mateix autor de l’ obra.Llorenç Barber ha dirigit al nombrosos músics. La directora de la banda de Catí Lidón Valer ha sigut la coordinadora de les vuit bandes castellonenques.

Vinaròs.News .


20.- SURTEN LES LLACUNES DEL PILAR DESPRÉS DE DOS DIES D'INTENSES PLUGES

Surten les Llacunes del Pilar (146,4 litres/m2)

El diumenge, dia 13 de novembre i el dilluns, dia 14 de novembre van caure al poble un total de 146,4 litres/metre quadrat. Van sortir les llacunes del Pilar

 


21.- UN INCENDIO ARRASA UNA GRANJA AVÍCOLA MATANDO 12.000 POLLOS

Un incendio que se declaró a las 9 de la mañana del domingo, día 25 de diciembre, arrasó las instalaciones de una granja avícola en Catí, acabando con la vida de los 12.000 pollos que se encontraban en el interior. El propietario de la granja, Víctor del Gatellà, alertó al Centro de Coordinación de Emergencias sobre el incendio. Hasta el lugar, según fuentes de la Guardia Civil, se desplazaron los bomberos voluntarios de Benassal y efectivos profesionales del parque del Baix Maestrat, en Benicarló.

Al parecer, el fuego se inició como consecuencia de la combustión del serrín que se utiliza para calentar los animales. Estos días en la Vall de Catí se registran temperaturas bajo cero (hasta -8 ºC se registró la pasada semana) lo que obliga a los granjeros a utilizar diferentes sistemas de calefacción para calentar a los animales.
La rápida actuación de los bomberos hizo que el fuego no se extendiera a otra granja de pollos que se encuentra a escasos 25 metros de la granja afectada. La estructura de la nave no quedó afectada por el incendio, aunque todo el material del interior ha quedado inservible. El fuego se dio por extinguido pasadas las 12 horas. La granja se encuentra a unos dos kilómetros del casco urbano de Catí y a unos cien metros de una masía próxima. En el siniestro no se registraron daños personales. Muchos vecinos de la localidad no se enteraron del siniestro. De hecho, el alcalde del municipio, José Roca, fue informado por los corresponsales de un periódico acerca de los hechos acaecidos en la granja de pollos. Las pérdidas materiales para el propietario superarán los 30.000 euros, según las primeras estimaciones.

Povet.com


Informació turística: Ajuntament de Catí- Major, 2- Tel. (964) 40 90 81 - CATÍ (Castelló)

 


© Pàgina creada per Joaquim Carbó Miralles , 2005

Darrera actualització:  28 de desembre de 2005