Ajuntament de Catí
opcions Op1 Op2 Op3 Op4 Op5 Op6 Op7 Op8 Op9 Op10 Op11

FESTES AMB ELS CINC SENTITS

Unió Musical Catinenca

Originària de mitjans del S. XVIII, actualment és sinònim d'orgull i prestigi per a tots els catinencs. A destacar el Primer Premi amb menció honorífica en el certamen Provincial de Bandes de Música de Castelló i el Primer Premi en el certamen Autonòmic de Xest.

La festa de Sant Antoni, d'origen immemorial marca el solstici d'hivern i conserva la màgia dels rites pagans mesclats amb la més ancestral tradició religiosa.

Catí viu les seues festes i tradicions:

Festes que es caracteritzen per omplir els seus carrers de color, desfilades, música i bous. Tot això amb un ambient acollidor i proper en el que qualsevol visitant és ben rebut

Festes Populars en Catí:

Sant Antoni (3er. cap de setmana de gener).  Festa amb una monumental foguera, repartiment de coquetes i benedicció dels animals.

Sant Vicent (dilluns 2ª setmana de Pasqua) amb missa en la capelleta de la Font de Sant Vicent.

Festes Majors (comencen el divendres anterior al 15 d'agost). Dedicades a Ntra. Sra. de l'Assumpció, Sant Roc i Sant Cristòfol. Mescla de devoció i alegria amb verbenes, concurs d'emboladors, bous al carrer, passacarrers, ball pla, orquestres, concerts, música ...

Festa de l'Avellà (8 de setembre). Amb missa major i processó en l'ermita.

Festa de Sant Martí de Tours (11 de novembre). Festa del sant patró de la localitat amb solemne missa major, processó i dinar dels jubilats.

 

Més informació en:

http://www.catimenu.com/festes.htm

http://www.catimenu.com/festes01.htm