Ajuntament de Catí
opcions Op1 Op2 Op3 Op4 Op5 Op6 Op7 Op8 Op9 Op10 Op11

OFERTA ESPORTIVA 

Passeigs a cavall al Mas de la Font

 

Passeigs a cavall al Mas de la Font- Yeguada Miralles- Tel: 615.683.842-                           Paseos a caballo en el Mas de la Font

 

 
Volta de muntanya de Catí:

Unió d'esport i natura per a gaudir del paisatge de Catí. El recorregut passa per llocs tant emblemàtics com el llegendari Camí de Sant Pere, el Tossal de la Nevera i el Balneari de l'Avellà. Forma part de la Lliga de Curses de Muntanya Castelló- Nord i té lloc el segon cap de setmana de setembre.

Vuelta de montaña de Catí:

Unión de deporte i naturaleza para disfrutar del paisaje de Catí. El recorrido pasa por lugares tan emblemáticos como el legendario Camino de Sant Pere, el Tossal de la Nevera y el Balneario de l'Avellà. Forma parte de la Liga de montaña Castellón- Norte y tiene lugar el segundo fin de semana de septiembre

 

 

 

Aventura i Esport

Catí és un excel·lent escenari per a la pràctica d'activitats esportives com el cross de muntanya, el mountain bike, els vols sense motor des de la Roca del Tossal d'Orenga en la Vall de Cirers o les excursions a cavall per la Font de Catí

Aventura y deporte

Catí es un excelente escenario para la práctica de actividades deportivas como el cross de montaña, el mountain bike, los vuelos sin motor desde la Roca del Tossal de Orenga en la Vall de Cirers o las excursiones a caballo por el Mas de la Font

 

   
   

Passejar per Catí

Compten els que viatgen que existeix un lloc on el verd dels camps es mescla amb el blau de l'horitzó. On les muntanyes es remansen per saludar al caminant. Diuen els que per ací passen que la brisa acarona la teua cara per a susurrar-te a l'oïda mil i un enigmes. Compten que si t'atreveixes i pares compte podras resoldrel's.

Pasear por Catí

Cuentan los que viajan que existe un lugar donde el verde de los campos se mezcla con el azul del horizonte. Donde las montañas se remansan para saludar al caminante. Dicen los que por aquí pasan que la brisa acaricia tu cara para susurrarte al oído mil y un enigmas. Cuentan que si te atreves y prestas atención podrás resolverlos.

 
Passeigs per Catí:

Camí de l'Avellà. Des de Catí podem eixir pel Prigó de l'Avellà i començar una progressiva ascensió pel Camí Vell o per la carretera fins aplegar al pintoresc indret de l'Avellà amb la seua llegendària font i la seua mística ermita.

Ruta al Tossal de la Nevera. Camí que ens porta fins a la muntanya més alta de Catí. Passant pel Prigonet Trencat, la Font d'Almançà, la Nevera del Mas de la Serra i la Nevera Vella fins arribar al cim del Tossal de la Nevera (1.286 m), mirador panoràmic de Catí.

Passeig per la Vall de Cirers.  A uns 7 km. del poble i a la vora de la carretera en direcció a Benassal i Vilafranca es localitza un extens prat amb cultius de secà i amb parets de pedra en sec dignes de visitar on es troba l'Ermita del Pilar. Es tracta d'un entorn de gran bellesa artística.

 
Altres activitats  
Rutes a cavall - Tentadero de bous - Degustació i venta de torrons de Catí (Juanjo Blasco )    (Tel. 608.967.101)  
 Club Parapente Alpaca (Tel. 963.913.131)  608.967.101)  
Degustació i venda de formatges de Catí -964.40.90.92)