Ajuntament de Catí
opcions Op1 Op2 Op3 Op4 Op5 Op6 Op7 Op8 Op9 Op10 Op11

El municipi de Catí fou declarat Conjunt Històric Artístic (CHA), per la seua rellevància històrica i monumental en Castelló i en el conjunt de la Comunitat Valenciana l'any 1979 i Bé d'Interés Cultural (B.I.C.) per decret l'any 2004.

Catí és una població acollidora que ha sabut conservar el seu sabor tradicional i el seu captivador patrimoni cultural sense perdre la capacitat de sorprendre al visitant.

Benvingut a aquest viatge que descobreix Catí pels cinc sentits, passió, misteri, sabor, emoció i dolçor. Tota una embriagadora experiència.

Aïllada del soroll, inmersa en la serenitat del món rural, replena d'estrets carrerons, finestrals, enreixats i escuts blasonats trobem a Catí, escenari d'històries, mites, llegendes i llocs sagrats com l'Avellà. En conjunt Catí és una excepcional mostra d'assentament medieval que encara conserva el seu traçat urbà originari salpicat de mostres d'arquitectura de l'època.  Entre elles destaca la Casa de la Vila, l'església de Ntra. Sra. de l'Assumpció, el Palau de Santjoán o Casa Miralles, la Casa Montserrat, la Casa Spígol, a més de nombrosos escuts i emblemes medievals que adornen els seus edificis religiosos i les cases senyorials, exemples del millor gòtic civil del Maestrat.

Visitar Catí és deixar-se seduir per la seua història, per la seua cultura i per les seues tradicions. ES DESCOBRIR EL TRESOR DEL MAESTRAT.